Визуализацията – това е незаменим инструмент, който позволява във всеки етап от проектирането на различни архитектурни обекти, да се видят и оценят комплексно всички решения. Възможно е да се разгледа всеки детайл в сградата, да се погледне от различни страни. Триизмерното качество на изображението е на най-високо ниво и е много трудно да се направи разграничение на пръв поглед между него и обичайните фотографски снимки. 3D-визуализацията в наше време се превърна не само в неразделна част от всеки архитектурен проект, но и мощен инструмент за продажба на строителни проекти, а често и единствената възможност да се направи визуално и разбираемо представяне на даден обект.

Ние притежаваме широка гама от изобразителни средства на най – високо професионално ниво, САD проектиране, триизмерни визуализации, реалистични триизмерни фотомонтажи, анимации, графичен дизайн и мултимедийно представяне. Основната ни цел е да дадем на клиентите си максимално реалистична представа за проектите, чрез постигане на максимален реализъм и детайлност. В процеса на проектирането се изработват цветови решения на сградите на фаза идеен проект, позволяващи да се види същинската концепция на архитектурно – художественото решение на образа.  След направен избор на конкретно цветово решение, се разработва детайлна визуализация на фаза технически проект.

Компютърно генерираното изображение включва детайлно изграждане на всички обеми и аспекти с високо ниво на артистична обработка за постигане на максимален реализъм.  Детайлно  изработваме цветни схеми и планове на отделните обекти и апартаменти в сградите. Разработваме по няколко цветови варианта, а  след избор на конкретен цветови вариант се изработят визуализации с поглед от човешки ръст, от птичи поглед, и в близост до сградата с поглед от долу нагоре, с изкуствено или естествено осветяване. Вариантите за визуализация може да бъдат няколко – на бял фон, с околна среда, с проекция на различните типове светлина, в разрез, в полет над сградата сред други околни сгради, фрагменти, с озеленяването около сградата, с добавяне на хора, превозни средства, околна растителност, фотографски композиции, атмосферни симулации и др. Така изработените от нас визуализации, може да се използват за отпечатване на рекламно пано – билборд, на рекламна книжка или листовка съдържаща пълната информация за проекта (разпределения, квадратури, размери и др.). Изработваме и мултимедийна презентация във формат удобен за разпространение и съдържаща цялата информация за проекта поднесена по интерактивен начин.

Дигиталният видео тур обединява отделни компютърно генерирани изображения, като ги представя по интерактивен начин. Той обстойно предава всяка част на проектирания обект, като дава възможност човек доста по-лесно да си представи как изглежда сградата цялостно, както и как са устроени помещенията в нея. Дигиталният видео тур представлява кратко видео на музикален фон, което обхожда сградата отвън и отвътре и както предава архитектурата, така и изгражда представа как протича живота в нея.

360° виртуална разходка създава преживяване, възможно най-близко до това вашият клиент да се разходи из апартамент, офис или друг обект в сградата чрез компютъра, телефона или таблета си. По този начин той има възможност не само да види как изглежда мястото, а да се придвижи из него и да почувства атмосферата, при това в удобно за него време и място. Самата виртуална разходка представлява 360° панорамни снимки, които са свързани помежду си, така че избирайки определена точка в помещението, в което се намираш в момента, се преместваш в съседно, като то този начин се симулира преминаване от една стая в друга.